Initialt var WordPress ett verktyg för utveckling av bloggar men på senare år har det kommit att bli till ett komplett CMS med extremt stor användarvänlighet. Man finner med lätthet addons som är gratis. Detta verktyg är open source och detta skapar enorma förutsättningar för anpassning för kunden.

Stabilitet, läcker design, eller båda?

Ett smart sätt för personer som behöver hitta ett modernt tema till sin webbplats, är att söka bland de teman med högst popularitet. I regel är de anpassningsbara och av hög kvalitet.

Internetmarknadsföring

Bra sätt att lyckas med sin strategiplan för internetmarknadsföring är att nyttja tester och evalueringar. Det är möjligt att optimera alla delar av webbplatsen utifrån informationen dessa verktyg bidrar med. Efterhand får man en bra inblick i hur kundkontakter skapas och vårdas.

Plugins – världens bästa genväg?

Moderna anpassningar och insticksprogram ser till att WordPress konstant utvecklas. Somliga insticksprogram kan upphöra att funka när WordPress får en viktig uppdatering. Dock är det mer regel än undantag att större insticksprogram anpassats för att kunna användas vidare.